فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب ۱۵۱ نفر در زلزله استانبول زخمی شدند

تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

وزیر خارجه کشورمان در تماس تلفنی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد که لازمه رسیدن به توافق اجتناب از مواضع غیرواقعی و غیرمنطقی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 05
کد خبر: ۲۷۷۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد که لازمه رسیدن به توافق اجتناب از مواضع غیرواقعی و غیرمنطقی است.

وزیر امور خارجه که در پاکستان به سر می‌برد، ظهر روز دوشنبه پانزدهم اردیبهشت در تماس با کالاس، ضمن تبادل نظر و رایزنی در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، وی را در جریان آخرین روند مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به رویکرد مسئولانه جمهوری اسلامی ایران در انتخاب مسیر دیپلماسی برای حل نگرانی‌های تصنعی بر سر برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، پیشبرد این مسیر را مستلزم وجود اراده جدی و واقع‌بینی از سوی طرف مقابل دانست و تاکید کرد: اگر چنانچه ادعا می‌شود تنها نگرانی مربوط به احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است، این نگرانی قابل رفع است و رسیدن به توافق در این خصوص کاملا در دسترس است، اما لازمه آن اجتناب از مواضع غیرواقعی و غیرمنطقی است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به برگزاری چند دور گفت‌و‌گو با سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلیس ظرف یک سال گذشته، بر آمادگی کشورمان برای ادامه تعامل با طرف‌های اروپایی، چه در قالب اتحادیه اروپا و چه در قالب سه کشور اروپایی تاکید و ابراز امیدواری کرد این گفت‌و‌گو‌ها با یک رویکرد سازنده و به دور از غرض‌ورزی‌های سیاسی از سر گرفته شده و ادامه یابد.

عراقچی همچنین مواضع کشورمان در خصوص اوکراین را تشریح و تاکید کرد همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه علیه هیچ کشور ثالثی نیست. وزیر امور خارجه در عین حال آمادگی کشورمان را برای ورود به گفت‌و‌گو‌های سیاسی با اتحادیه اروپا در خصوص نگرانی‌های امنیتی دو طرف اعلام کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اعلام آمادگی اروپا برای ورود به گفت‌و‌گو‌های سیاسی با جمهوری اسلامی ایران و استقبال از تبادل نظر با کشورمان در خصوص نگرانی‌های موجود، اظهار امیدواری کرد در تماس معاونین دو طرف زمینه‌های شروع این گفت‌و‌گو‌ها بررسی و مقدمات لازم آماده شود که مورد توافق وزیر امور خارجه کشورمان قرار گرفت.

کالاس در این تماس تلفنی همچنین مراتب تسلیت خود و اتحادیه اروپا را به خاطر حادثه انفجار در بندر شهید رجائی و با خانواده قربانیان این حادثه ابراز همدردی کرد. /تسنیم

ارسال نظر